Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens ensamhet


Någon ropar från sin ensamhet
”kom och gör mig sällskap

Sätt Dig här intill så nära.
Allt jag vill, det är gemenskap

Att få höra någons röst
Känna lugna andetag

Skänker åt mitt tomma bröst
Värme, glädje, välbehag.

Gåvan som jag längtar så
Kostar inte mycket

Blott en stund, ja kanske två
Kan för mej, bli dagens smycke."




Bunden vers av Alva Johnsson VIP
Läst 542 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-26 21:16



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Snyggt diktat med aktuellt innehåll.
Trevlig helgmånad.Kram. TBG.
2016-11-30

  Ingrid Trolle
En mycket fin och
berörande text som
visar på det
ensamhetssamhälle
vi har skapat genom
datorer och mobilen
läsplattor etc.
Alla har blivit instängda
i sina apparater.
Väl beskrivet här.
2016-11-29

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...bara lite kan betyda så mycket...
2016-11-27

    ej medlem längre
Det är mångas önskan i dagens sönderstressade samhälle! Ingen har tid för de gamla, ensamma...
Mycket fin text som berör djupt!
2016-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP