Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig inte

Jag ser ingenting
Jag ser inget på grund av allt ljus
Detta äckliga ljus som bländar
och bränner
Jag ser inte mörkret
som alltid varit där
som den trygga konstant och tröst
Och stjärnorna kan inte leva
Kan inte glänsa
Jag kan inte se dem
Jag kan inte se dig




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 440 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-26 23:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl framfört i starka ordalag samt meningar
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson