Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just nu faller snö över Stockholm 2016-11-27 11:26 med hink kan inte se över andra sida gatan. och nu åter blev blå himmel med blixtar av sol beslöjade2016-11-27 11:43;Just nu snöbyar. 2016-11-27 13:15söndag den 27 november 2016


Den första advent.

 

     

 

https://www.youtube.com/watch?v=mqgR2TlANyg

 

Ur minestider saknas uppgifter om ålder, rum och tid.

Widgetar i guld  fånga  röda kvistar omkring.

 

Den andan av julen kommer, med storm

Vanligtvis tas från saxoner och nordiska svenskar,Western ifrån.

 

En sann, naturliga grenar  virvlar i krans ,

Vinden blir värre och slita granar från ur rötter och svans .

 

Kusin av utrustning, kysser mig under misteln,

Plötsligt känner mig på nyttfödd driker tee på mjölktistel.

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2016-11-27 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP