Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GE INTE UPP


NYTT LIV

 Paradiset ligger där och väntar på dig

 Där du kastar livets smuts bakom ryggen

Och går vidare

Ett bud att du finns

Öppna dina ögon för lyckan

Vi vet inget om dagens hemliga fall

Ingen dag har sluten cirkel av sorg

Morgonen har alltid ett nytt liv på sig Nytt liv, nya fall och färskt luft

Färskt luft som kan skapa dig på NYTT

GE INTE UPP




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-27 08:37



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint här för det att vi har paradiset precis där vi är om vi öppnar ögonen och varje ny dag är ett nytt liv!
2016-12-04

    ej medlem längre
Tack Malva för Din genuina optimism och den "färska luft" som fyller sinnet med nytt liv...

Din text borde vara huvudrubriken på Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet!

Fler borde få den dos "glädje" Du ger så frikostigt av!
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP