Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett barns tillkortakommanden


Förr i tiden

När jag var barn
var alla större än jag
jag nådde knappt upp
till bordskanten
hade svårt
att lära mig bordsskick
sölade jämt
fumlig
lärde mig långsamt
bollsinne hade jag nog
men blev aldrig
någon fotbollsspelare
jag kommer att bli bättre
så tänkte jag
-och det blev jag




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-27 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP