Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns en förfluten strävan


den kommer i sakta mak
i tät marschformering
heltigenom
stramtyglad
symmetri

inte så mycket mönstergill
som begåvad med inneboende repetition

inte så mycket grym eller hänsynslös
som blind och obeveklig

kall aldrig kallblodig

ostoppbar

ett klyvande stäv
i stilla vatten
i ett trött hav





Fri vers (Fri form) av Cugel
Läst 812 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-11-27 14:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kanske heller inte omdömesgilla.
Är det Tredje Riket du beskriver?
Kanske NMR?
2017-12-27

    ej medlem längre
kollosalt skickligt framfört
bildrikt bra!!
2017-10-30

  DavidM VIP
Skickligt uttryck i texten, och bilderna den genererar.
2017-06-22

  Goraxy 89 Orion VIP
STARKT skaldat - fränt !

Gillar!!!!
2016-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Obeveklig vill jag alltid vara.
2016-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Cugel
Cugel