Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömsesidig avspegling

Drömde i natt, att jag mötte M, det vilade något vardagligt över dekadensen
Den silvriga cykeln, liksom M, fann sin plats i dikeskanten
Färgerna gick i grönt och turkos, det skar sig, naturligtvis
Distansen var sinnlig, men beständig, men överkomlig
Vi speglade oss i varandra, en stund, gick därefter åt varsitt håll




Fri vers av Bralin
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-27 17:56



Bookmark and Share


  Alexius Sjöberg
Vackert koncentrerad och gåtfull.
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin