Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stålfågel





Jag far med stålfågelvingen
och drömmer om
Hans drömmar
som Nattfågeln lyfter
i och ur sitt bo






Fri vers (Fri form) av J-M
Läst 414 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-27 19:06



Bookmark and Share


  Kozo
En vacker bild.
2016-11-27

  Larz Gustafsson VIP
Bra band - Ståålfågel.
2016-11-27
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M