Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig

Livet går sin egen väg
du finns inte mer
spåren efter dig ekar tom
hjärtat sörjer gråter
emellanåt faller tårar
nerför kinden, sorg gör ont
vi fick flera år tillsammans
med dig hade jag aldrig tråkigt
äventyren avlöste varandra
på något vis var vi lika
vi gillade båda att gå på
upptäcktsfärder & när barnen
anlände till jorden
tog vi alltid med dem
jag saknar dig
du kommer alltid att leva
med mig & våra barn
varje år ska vi fira dig
när du har din födelsedag
barnen saknar sin pappa!
du älskade att säga orden:
I love you & kramas pussas
ditt hjärta ägde mycket kärlek
du var en människa
som levde till fullo
gav mycket av dig själv
tack för att jag fick
möta dig i livet
kärleken till dig
lever för alltid kvar..








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-06 09:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2021-10-06

  stormengudrun VIP
Fint och känslosamt:-) Jag bär på en liknande upplevelse som du;-(
2021-10-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP