Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte supersexig

inte söt

inte snygg eller vacker

Men jag är tamefan mig själv!




Övriga genrer (Satir) av Connie
Läst 805 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2016-11-27 21:18



Bookmark and Share


  marie ohlson
Oh så bra!!! Härligt och befriande <3
2017-07-03

  aol
Kram Connie gillas verkligen.
2016-12-05

  angela Täubert fd Jansson VIP
Och det gör du tamejfan riktigt bra! :)
2016-11-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Och det är det viktigaste! Dessutom har du humor, det kan man skatta högt.
2016-11-29

    Dan Myrbeck
Ja, det är - på ren svenska - det
importentaste!
2016-11-29

  Lars Hedlin
Briljant!
2016-11-29

  mare VIP
Vilka vackra
ögon jag ser
vilken fin unik
människa!

2016-11-29

    Håkan B Andersson
Underbart!
2016-11-29

  Ingrid Trolle
Oj, du vet inte själv
hur sexig och charmig
du är! Fina Connie
2016-11-29

  TrollTörnTrappan VIP
Du klär bannemig som dig själv :-)
2016-11-28

  Lasseman VIP
Nice.. så skall det låta, vackra du..
2016-11-28

  Bjarne Nordbö
Om du visste hur sexigt det är. Och att läsa dig är också sexigt emellanåt. Så det så.

2016-11-28

  Anya VIP
Tack! Den kan jag behöva en dag som denna! Bra foto.
2016-11-28

  Valter Örn VIP
Ja då har du möjligheten att istället vara något likvärdigt och det är att vara supercharmig !
2016-11-28

    ej medlem längre
Det bästa är bra nog...att vara sig själv!
2016-11-28

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, man duger som man är...kul foto...:-)))
2016-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie