Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mellansömnens land

Svettiga skruvade lakan
nära vänner med ryggarna mot varandra
undvikande blickar
den stela mimiken
gråten i ögonen
som inte får komma fram

Den nedbrända marken
i den hårda vinden
där vi inte går tillsammans
men måste komma fram

Ett kvitto i handen
för allt det du kämpat för
En papperslapp
av inget värde
Ett minne av hur du sårar
när du smeker

Solen ligger bakom röken
Hoppet finns mot horisonten
All den mänskliga strävan
skriven i den sköra kroppen




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-28 04:40



Bookmark and Share


  tildam
det här är så himla fint!
2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP