Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillflykt


Jag skulle vilja tillbring
tusen år för att ge
lukten av grisar och förbannad
promenad i galenskap
mata duvor
tusen år av glädje
bli av empati
Lev i fred
av en by
Ät majs och nötkött
och ketchup,mun
öppen för poesi
Jag vilja tillbringa tusen år
att se din vingar fågel
dina fjädrar
Roligt har vad jag
bara för att jag frågar när
en gång vill
och
Jag är redo att flyga
Jag är redo att dö
Jag vill tillbringa
Min rik liv för att ge dig
bekvämlighet
att väta mina läppar

Carlos Ac libera

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-28 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor