Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtvivlat skri från vildmarken

Hoppet släcktes

eldsvådan väcktes

Av nya pyromaner

som är kleptomaner

 

De njuter utan undantag

av att förstöra andras vardag

Stjäl allt de kan

från de som inte kan

 

Gud

rädda mig nu

Ta mig härifrån

Sodom och Gomorra växer ovanifrån

 

De skymmer sikten kan inte hitta dig

när de gömmer dig

Ser bara ondskans stig

dit de visar in mig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 644 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-28 15:33



Bookmark and Share


    Orkiden
Åter igen du prövas..Kjell-åke även denna gång du kommer att ta dig igenom.
Vi som tror på dig och värnar om dig sänder possetiv energi till dig.
Du är ej ensam.
En varm kram jag sänder.
2016-11-28

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2016-11-28

    ej medlem längre
Tungt, smärtsamt och svårt... men någonstans bland skuggorna står Jesus...och han ser dig och vakar över dig!
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP