Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svar på Algotezza Haiku28no16 Denna text har med estetik att göra och nödvändig gång i tiden. Inget personligt.


Hallå, hallå hemligt

Vätskefloderna
i bastanta ljusflöten
för nätter behövs

blick och handfångster
vill tyngdyta inunder
hemligt ljus hallå

hallå, hallå hemligt
inte sväva mot stjärnkroppar
allt finns härnere

en seende blick
skog på träden på löven
träden från en skog

Kom ner till jorden
fötter på mark de är två
ögon händer två

hallå hemligt känner
blir förtroget, eller hur?
ja, blir absolut




Bunden vers (Haiku) av frun
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-28 15:34



Bookmark and Share


    frun
Denna text har med estetik att göra
och nödvändig gång i tiden.
Inget personligt.
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

frun