Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag satt på ett möte där sjukvården diskuterades. Det överdrivna påpekandet om matens påverkan på hälsan valde jag att uttrycka såhär:


Spenat


Spenat för själen
Spenat för hälsan
För spenat är väl en
Gåva från frälsa'n?

Spenat mot trötthet
Spenat mot sjukdom
Nu vi båda vet
Spenatbrist blir din dödsdom




Bunden vers (Rim) av Petra Björk
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-28 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petra Björk

Senast publicerade
Full & Mäktig
Spenat
* Se alla