Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten stjäl liv

I rädslan att inte finnas till
Bottnar ensamheten
Den stjäl människoliv
En tjuv vars onda tankar
Suger livsglädjen ur
Tillfälligt svaga själar




Fri vers (Prosapoesi) av valpen
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-28 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

valpen
valpen