Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter

 

 

 

Fick och kunde se att de sjunger i bakgrunden av vår stillhets tankar

 

I den vakna nattens varande dag

 

Vinkar till sömns all oro

 

Allt som verkar vara och är det som alltid visste

 

För allt i hela världen är den du som fortsätter den som känslor känner

 

Den som ville åter i bristen på det som hände

 

Och allt däremellan ligger som en filt över det som ska resa sig igen




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-28 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson