Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek, igen

Vet du, att jag tänkte på dig?
Då jag vaknade ylande som en hund
Du brinner i mina drömmar och du skär i min hud

Jag vaknar och sparkar på dig
Men du ler
Men du smeker

I min dröm var du allt för mig
Så jag vaknar och sparkar på dig
Spottar och förbannar dig

Hör dina ljud
Lakana prasslar om dig
Lakana lättar kring din hud

Drömmarna släpper tag om dig
Åh, Gud
Åh, Champs-Élysées




Fri vers av en gång
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-28 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en gång
en gång