Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nysnö

Löftesrika dun
Faller över markerna
Väntar på änglar




Bunden vers (Haiku) av Mia Popiana
Läst 554 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-29 09:37



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Låt mig få vara den ängeln..
2017-01-25

  Bo Himmelsbåge
Jaa... kalla dem änglafjun
eller himladun om Du vill...
Tårar från rymden...
de är ju så sköna...

Vackert glittrande
o skön haiku!
2016-11-30

    Dan Myrbeck
Fin!
2016-11-29

  Lars Hedlin
Härligt! :)
2016-11-29

    Håkan B Andersson
så vackert
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana