Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minne från mitt arbete inom barnomsorgen


Spegel, spegel







På samlingarna pratade vi ofta om
att duga och bli omtyckt som man var

funderade på ett annorlunda sätt
och fick en idé

-Om ni kommer in i köket, en och en
så skall ni få se vad jag tycker mycket om

hade en spegel
som jag höll upp

-Det är ju jag, sa dom när de såg sitt ansikte

-Visst är det du, glöm aldrig det
















Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-11-29 12:02



Bookmark and Share


  Millner VIP
Fantastiskt!
2016-12-04

  lila fjäderblomman VIP
Underbart!
2016-12-02

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig berättelse...jag tror att man kommer ihåg lättare när man får en bild och inte bara ord...
2016-12-02

  StinaJ VIP
Detta är en lärdom att ta del av och förverkliga. Vi skulle må bra av att se vår egen spegelbil ofta och lära oss att älska den.
2016-12-01

  Salvation Pepper
Klokt, med fötterna på jorden.
2016-12-01

  Valter Örn VIP
Om man är nöjd och glad över vad man fått så strålar det även ut över omgivningen och skapar kontakt med andra.
2016-11-30

  överlevaren VIP
Speglande ord som har ett stort djup!
2016-11-30

    ej medlem längre
Så underbart gjort. Vi skulle nog alla behöva en sån klok pedagog i våra liv.
mvh annokas
2016-11-30

  Janina Kaminska
Så varmt och omtänksamt.
2016-11-29

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfull och empatisk handling för att stärka medmänniskors självkänsla.
2016-11-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Smart tänkt och gjort. Kan man inte älska sig själv, kan man inte älska någon annan heller.
2016-11-29

    Dan Myrbeck
Fiffig idé.
2016-11-29

    ej medlem längre
Du har ett stort förråd av fina tankar och kloka ord! Lika intressant att ta del av varje dag!
2016-11-29

    ADI Nehlin
Så klokt av dig och viktigt att tycka om sig själv också. Fint skaldat.
2016-11-29

    ej medlem längre
trevligare än snövits styvmor.
2016-11-29

  Linda CH VIP
Å vad fint gjort. Du har ett stort och klokt hjärta Marita.
2016-11-29

  walborg
Det glömmer ingen av barnen!
2016-11-29

  Solstrale VIP
Så bedårande! :) <3
2016-11-29

    ej medlem längre
Vilken underbar gåva att ge alla barn!
2016-11-29

  Eva Helene VIP
Åh så fint och klokt!
2016-11-29

  Lars Hedlin
Briljant och bra....
2016-11-29

  ULJO
Du är fyndig du
2016-11-29

  Gunnel Eriksson VIP
Bra idé. Du har nog stärkt många
barns självförtroende tillsammans
med ditt eget.
2016-11-29

  Maria Sundelin VIP
En rolig idé som får en att tänka till
Kramar
2016-11-29

  M.Eta
En sådan bra idé!
2016-11-29

  Öknens Ros VIP
En så fin och härlig gest av dig! :)
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP