Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

>>Pyss>>

Hon sa något fint till honom, när de var ute och käkade.
Han åt moussaka på färs, grekisk sallad och tog en öl,
Mariestads, då han hade bilen parkerad ett stenkast därifrån.
Hon åt strömming med potatis och lingonsylt och drack
också en Mariestads.
Det var då hon sa det: >>Pyss.>>
Han undrade lite om hon menade det.
Det gjorde hon säkert.
Det rimmar nästan på pyssel och Tschüss.
När de hade ätit färdigt så var det dags att gå hem.
>>Kul, vi ses igen, hoppas jag.>>
>>Ja, absolut.>>
>>Jag sitter i trädbarken en stund och vilar mig, är det
okej?>>
>>Nej, kära hysstru, det är det inte.>>




Övriga genrer av frun
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-29 13:22



Bookmark and Share


  objekt3
Jag vill äta panerad strömming och lingonsylt men jag säger oust ;)
2016-11-30

    jaybird
kül und lystfüllt!
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

frun