Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon och han

- Krama mig och kyss mig!

- Älskling, jag önskar jag
hade tillräcklig simultan-
kapacitet.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 416 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-11-29 17:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha! satirisk och härlig att läsa.
2016-12-15

  Lars Hedlin
Suveränt skriftat!
2016-12-05

  Karina"Kia"
Tro inte att män har mer spatial förmåga...
Vad är du ute efter!?
2016-12-04

  lila fjäderblomman VIP
Haha.. det ligger något i det här, helt klart!
2016-12-02

  ResenärGenomLivet VIP
Jag undrar om det verkligen är sant att män inte kan göra två saker samtidigt...:-)))
2016-12-02

  ULJO
Det krävs lite kommunikation för att kunna dansa samman
2016-12-01

  Ingrid Trolle
Allvarligt. Har du börjat
träna? :)
2016-12-01

  Fem hjärtan VIP
Du får träna på det..:-))
2016-11-30

  Per Drysén
Aj, aj, aj vad synd
2016-11-30

  överlevaren VIP
Så det kan bli...
2016-11-30

  Anya VIP
Jaa tametusan om jag inte känner igen mig. ;o)))
2016-11-30

  Eva Helene VIP
Det gäller att inte ha för höga förväntningar! :)
2016-11-30

  Gunnel Eriksson VIP
Med träning ska det nog lyckas att
göra båda samtidigt.
2016-11-30

    ej medlem längre
Skrattretande :D Kul uppmaning!
2016-11-30

  Rise Little One
Man får fuska lite för att få ihop begäran ;)
2016-11-30

  walborg
Det svaret skulle inte jag vilja ha ...haha
2016-11-29

  Goraxy 89 Orion VIP
Det är nog simultanförmågan som utgör förutsättningen för ett långvarigt simultan-äktenskap med fjärrstyrning !
2016-11-29

  Blomma-Stjärna VIP
armar, händer
mun
i ett -
utan störningar av mpbilen, förstås ;-)
2016-11-29

  Solstrale VIP
Se dig djupt in i dina ögon... :)
2016-11-29

  Mia Popiana
Hihi
2016-11-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Nog går det väl att göra båda saker samtidigt?:)
2016-11-29

    ej medlem längre
Kanske bäst att börja lite försiktigt med en kram...?
2016-11-29

  Connie
Hahaha, riktigt bra! Samtidigt undrar man ju vilket det blev? Kramen eller kyssen :D
2016-11-29

  Maria Sundelin VIP
Illa när dessa två saker inte går
2016-11-29

  M.Eta
Här tar vi en sak i taget tack! Kan bli för mycket av det goda!!??
2016-11-29

    ej medlem längre
Allt samtidigt kanske inte är så lätt!
2016-11-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dessa tre verktyg
mun och händer
väl allt som
oftast
samtidigt
signaler
sänder...
2016-11-29

    ej medlem längre
Nu skojade du till det!
2016-11-29

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt!
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck