Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skvaller

- Är det inte tjatigt att skvallra jämt?

- Nej, det är omväxlande, för jag
både tisslar och tasslar.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 493 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-01-04 17:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Ha ha ha, exat så kan det vara!
2017-03-03

  Connie
Ja fy för skvaller! Om fler verkligen lyssnade till skvaller skulle det i alla fall bli korrekt återgivet!
2017-01-31

  Lars Hedlin
Jaa exakt ...sen får man Dissa eller Argumentera...
2017-01-12

  louisegirl
Hihi, som det görs här "ops" :P
2017-01-07

  Anya VIP
Jaa att skvallra kan väl inte vara tjatigt... Fast inte riktigt PK...men alla gör det ju...tänker jag.
2017-01-05

  Gunnel Eriksson VIP
Två former av samma fenomen.
2017-01-05

    ej medlem längre
Här skvallras det väl en hel del

2017-01-05

  soligajag_1 VIP
Tissel o tassel . .
Tänk vad man kan babbla om , ,
Hela grannskapets eskapader . .
2017-01-04

  Rise Little One
Helt otroligt vad du hittade på att skriva om!
2017-01-04

  ResenärGenomLivet VIP
Det finns nog många som inte kan låta bli...
2017-01-04

  KattenKin VIP
Småmyser och småler, kommer på att jag saknat din humor.
2017-01-04

  Larz Gustafsson VIP
"För mycket snickesnickesnack, för mycket tissel, tissel, tassel..." (Peps i hans version av Jacob Millers "Tenement Yard")
2017-01-04

    Birgersdotter VIP
Kul
2017-01-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Nyårsafton träffade jag en riktig skvallerkärring. Jag har ont i öronen fortfarande.
2017-01-04

  Maria Sundelin VIP
Många lever för skvaller, men glömmer bort att det finns en baksida
2017-01-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag visste ju att det var Du, för det hörs ända till Helsinki !
2017-01-04

  Per Drysén
Fyndig, skojig beskrivning av människans kanske största nöje.
2017-01-04

    Lars J
Bra och fyndig :-)
2017-01-04

    ej medlem längre
Det finns roligt skvaller och så finns det skvaller som sårar...och så finns det såna ordkrumelurmakare som du som muntrar upp oss.

2017-01-04

    ej medlem längre
Ämne för skvaller finns det gott om!
2017-01-04

  ULJO
Var får du allt ifrån
2017-01-04

  M.Eta
Ja tänk vad du rasslar ur dig!! Kul!
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck