Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer


Dina händer talar
mer än din mun
varsamt väcker du
viljan inom mig

min hud tolkar
dina händers språk
vill du?
frågar dina fingrar

Jag vill.




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-11-29 14:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fingerklart anspelat, snyggt
2017-01-05

  överlevaren VIP
Vackert ordat!
2016-11-30

    ej medlem längre
Text som berör
mvh annokas
2016-11-30

    carinamnm
Ja, men visst, vilken underbar text!!
2016-11-29

  Lars Hedlin
Mycket fint :)
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös