Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta min hand




Om du vaknar mitt i natten

så ta min hand



Tårarna kommer

när drömmarna svävar bort



Håll om mig

jag vet hur svårt det är ibland



När natten blir för lång

och livet känns för kort




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-29 14:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt vackert
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus