Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny tv-kanal!

Missa inte Mag-tarm-kanalen - den
nya tv-kanalen med medicinska
fakta!

Programledare är Meta Bolism och
Per I Staltik.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 420 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-12-12 15:13



Bookmark and Share


  limerick
Ha!Ha!Ha!
2017-08-20

    ej medlem längre
Haha!! rolig tanke. :-)
2016-12-15

  Eva Helene VIP
Tack för tipset, alla är berörda och borde kolla!
2016-12-15

  Ingrid Trolle
Makalöst
2016-12-14

  ULJO
Du kan då få till det
2016-12-14

  Angel of love
Haha usch ;)
2016-12-14

  Lars Hedlin
Kan bli lite MAGSTARKT
2016-12-14

  limerick
Fyndigt i kubik
varning för kolik!

2016-12-13

  Solstrale VIP
Protnpumparna driver in Salt Syra för att höja spänningsläget, och Gall Gång blir det nya Golgata ... Ser ljuset vid regnbågshinnans skimrande tappar och stavar till mycket bra fyndig text!
2016-12-13

  Anya VIP
Jaa den måste man ju kolla in. Man vet ju aldrig vad man kan lida av i ovissheten....bra att få några sjuka tips.
2016-12-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Banal anal
sägs det men
om denna kanal
ej är som den ska
blir det kval som
kommer på tal...
2016-12-13

  Goraxy 89 Orion VIP
Det som går in kommer ut senast i morgon !
2016-12-13

    Märkligheten
Tarmen är en fascinerande tingest. Måste se!!!
2016-12-13

  Maria Sundelin VIP
Hihi, har den publik tömning?
2016-12-12

    ej medlem längre
Nej nu driver ni med mig.
2016-12-12

  Blomma-Stjärna VIP
- bra om det finns en sådan tv-kanal - det finns mycket vi inte vet om de kroppar vi bär ;-) roligt att lära mer om oss själva, även våra tarmar - namnen på programledarna var fyndigt!
2016-12-12

    ej medlem längre
Får ko lik av reklamen :D
2016-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Nej, den går inte att missa för den gör ständigt reklam för sig...ofta ljudlig sådan...:-)))
2016-12-12

  Marita Ohlquist VIP
Blir nog en tittarsuccé!
2016-12-12

  M.Eta
Passande programledare!!
2016-12-12

  louisegirl
Fyndigt bra
2016-12-12

  Öknens Ros VIP
känner redan av min mage, kurr kurr!!
:-/
2016-12-12

  Judas Ekholm VIP
Fyndigt värre. Bra!

Jag skulle vilja få ta del av en mer softare TV-kanal, med Polly-Esther som ankare.

2016-12-12

  Gunnel Eriksson VIP
Magtarmkanalen känner vi av varje
dag. Fyndig liknelse.
2016-12-12

    ej medlem längre
Fyndigt!
2016-12-12

  Marianne Räf
Fyndigt kåseri!
2016-12-12

  Per Drysén
Den kanalen längtar vi efter.
2016-12-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul:)
2016-12-12

    ej medlem längre
Bra programledare som är experter!
2016-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck