Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kluven


Förnuftet drar gränser
mellan oss

markerar avstånd

men ordlösa budskap
når över förnuftets
lagar

tanken förmedlar
förbud
som sinnena
förnekar




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-29 16:04



Bookmark and Share


  ULJO
Bra
2016-12-01

  Robert Gustafsson
Väldigt fin. Består kluvenheten?
2016-11-30

    ej medlem längre
Jättefint
mvh annokas
2016-11-30

    carinamnm
Vackert om känslor och förnuft och hur vi inte alltid lyckas med det vi vill och borde.
2016-11-29

  cilax VIP
gräns...
fin dikt btw
2016-11-29

  Lars Hedlin
Stark och full av känsla!
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös