Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss få både, i en dikt.

 

Eftersom Gud sitter upp,

 

i dem grenar av våra frukter.'

 

 

Vi jordningar,

 

 vandrade genom djup himlen.

 

 

Till skatteparadis idén,

 

när jordbävningen.

 

 

 Stenar ur marken,

 

gör geometriska hus.

 

 

 

Lämnar  spirit sånger

 

över vattnet där fåglar,

 

kallar sin avkomma.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2016-11-29 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP