Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugohundrasexton



Tjugohundrasexton och det är ingen
som bryr sig om smältande is
allting är bara en bluff
det säger oberoende expertis

Tjugohundrasexton hörru, köpte du bara tio julklappar till varje barn? Det blir kris
vi måste köpa en större bil, det ät trångt
jag har satt in trehundra till BRIS

Tjugohundrasexton, så mycket bättre
måste jag tänka på allt, ska vi ha fredagsmys?
Finns det nån mat i Aleppo?
Min mäklare ska göra en djupanalys

Tjugohundrasexton ja, det var dumt det här
med globalisering
nu måste du tänka på dig själv
så gör en smart investering

Tjugohundrasexton tänk, det sjuka har blivit sunt
såja, lilla vän, acceptera normalisering
lika bra att du börjar hata nu du med
så att du kan bidra till lite mer polarisering


Tjugohundrasexton du, forsätt att sprida och
hitta på några nya konspirationsteorier
världen behöver ju desto fler
som lider av alla slags fobier

Tjugohundrasexton, kom igen, öka intaget av
psykofarmaka och kokosvatten
träna hårt, kör med proteinpulver och du
glöm inte att utnyttja helgrabbaten

Tjugohundrasexton va? Menar du
att det nästan är slut
Tjugohundrasjutton finns det hopp?
Jamenvisst, absolut




Fri vers (Spoken word/Slam) av Onomatoprofet VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-30 11:59



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
vi är skyldiga barnen ett hopp...även om vi innerst inne sviktar....underbart nyårstal !
2016-11-30

  lillstrumpa
Fantastiskt text om idiotin som försegår bland mänskligheten när den är i sitt essä... Du glömde krängningskvoten dock, du vet...där man som kränkt snyftar över att ngn har påpekat att man har fula skosnören...Annars är det pricken över I.

Dagens i-lands problem och ingen kan tänka för sig själv eller känna för sig själv.
2016-11-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Strålande bra skrivet! Vart är världen på väg, är en högst relevant fråga. Vi får bara hoppas på bättring nästa år.
2016-11-30

  Popangelov VIP
Bra! Tror du fått med alla galenskaper som vällt in över året...
2016-11-30

  Staffan Nilsson
En lysande text!

2016-11-30

  Onomatoprofet VIP
Dumpa dumplings, cupcakes är nyttigare.
2016-11-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP
2016 jag fick veta att jag inte är tjock tvärtom underbar snygg kvinna men allergisk på substans natriumglutamat E621 är också känd som "kinesisk restaurang symptom" strös ofta ute på restauranger och näringslivs chark mat för att stimulera smaklökarna och folket ge sig som galen på ätande.
2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP