Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3981570/Desperate-teenager-reveals-selling-virginity-850-000-buy-home-parents-evicted-claims-no-idea.html


18-åring som beslutat att sälja sin oskuld för 1 miljon Euro

 

Hur ser ut unga flicka på 18 år som har beslutat att sälja sin oskuld för en miljon euro.

Alt fler fattiga tonåringar inspireras från filmer.

 

"Oanständigt förslag" Robert Redford och Demi Moore. ung 18-åring som beslutat att sälja sin oskuld för 1 miljon euro.

 

 

- Aleexandra Kefrenhar, en motivering för hennes gest: på detta sätt du kommer att kunna betala lånet, föräldrar att underhålla och har råd med sina studier vid ett universitet som Oxford.

Kom från ett fattigt land kommer att auktionera ut sin oskuld genom eskort byrån ledsagare, och en som kommer att ge mest kommer bli vald. Det man hoppas kunna involvera en miljon euro. Anledningen till att du anropa är att hon inte vill vara kvar i gatan.

Jag måste hjälpa mina föräldrar som fått ordning på vräkning, för några månader sedan.

– Det är en affär, utan känslomässigt engagemang. Dricker ett glas vin innan och jag får det gört sedan är alt över"

 

 

 




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-29 23:12



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Alexandra "Vi hade en massa erbjudanden på upp till 2 miljoner euro, vi söker efter högre erbjudanden och du väljer att vara en gentleman inte att plocka på någon bara för pengar. "Vi går till ett hotell i Tyskland, det kommer att ta nog kvällens middag och sedan kommer att hända. Il väntar med nyfikenhet, jag är väldigt nyfiken på vad detta är och hur man gör kärlek. Jag är ju inte experimenterade, och vet inte vad betyder.

Jag är inte intresserad av att gå på vägen till prostitution, är mycket intelligenta, mycket bra. Vi tror att i februari det hända allt. Ta det inte som ett sentimentalt värde. Jag såg en möjlighet och jag drog fördel av den." Hennes far, Toni, arbetar som polis och hennes mor som apotekare
Dessa två tjänar tillsammans 1000 euro en månad och säger att de har inga problem med pengar.

"Låt oss vara allvarliga. Vad han gör nu är en typ av prostitution. Har bara en natt men allt du säljer"

2016-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP