Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

parantes ett


jag hade bråttom emellan dom
alla liggen
att sätta ord på dem
på stunden
på natten
på allt vi sagt
jag gjorde det med musik
genom att välja rätt låt
genom att få låten att stämma
om varje mening stämde med känslan
om takten rimmade med deras sälta som rann ur mig och ner mellan låren så hade jag lyckats
de fick ett soundtrack
varenda en
jag fick ingenting




Fri vers (Fri form) av tildam
Läst 371 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-29 23:35



Bookmark and Share


  Popangelov VIP
Vasst. Riktigt vasst skapar du ett ödesmättat rum här...
2016-11-30

  Goraxy 89 Orion VIP
Man kan bara hänföras av din sköna Poesi - Här måste man skriva Poesi med stor begynnelsebokstav - bara slutstrofen "de fick ett soundtrack
varenda en
jag fick ingenting" - bländar en TOTALT !

Jätte Jätte Bra!!!!
2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

tildam
tildam