Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sårat ego

Försöker se positivt på någonting överhuvudtaget. Hela mitt väsen är på helspänn sökandes efter glimtar av ljus. Repetition för mig inte närmare målet.

I min tröstlösa jakt har jag endast kommit närmare den bittra sanningen.
Vill träffa hen som sa att den kan vara ljuv.
Är trött på folk som försöker styra en. Orkar inte lyssna på er, än mindre lyda.

Inte så konstigt att världen ser ut som den gör. Alla motarbetar varandra och kallar det för samarbete. När någon däremot gör någonting utöver det vanliga kuk fitta anus utan punkt
Drabbas ni av olust eller hets, varför inte avundsjuka.

Få är dom som uppskattar det lilla utan behov av andra. Mitt ego önskar jag kunde vara en av dom vilket får mig att skratta.

Endast mitt ego är sårad. Hoppas jag hinner vakna innan den förblöder.




Prosa av Jan E Stork
Läst 264 gånger
Publicerad 2016-11-30 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan E Stork