Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inramad kreativitet

Ibland tycker jag det är bättre att tänka i lådan än utanför boxen! 

 




Övriga genrer (Aforism) av Connie
Läst 786 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2016-11-30 03:31



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Detta är jättehärligt!
2020-01-06

  TrollTörnTrappan VIP
Absolut! - i synnerhet om man brukar befinna sig utanför boxen - och behöver utveckla nya infallsvinklar...
2017-02-06

  Peter G VIP
Makalöst bra!

Du har verkligen klämt fram bra tankar där i din "tänkarlåda!"

Härlig bild också!
2017-01-29

  Angel of love
Så sant <3
2016-12-28

    Håkan B Andersson
lysande....
2016-12-05

  aol
Gillar både ord och bild,
2016-12-02

  ResenärGenomLivet VIP
Kul med dina bilder till dina kloka ord...
2016-12-02

  ULJO
Bra där
2016-12-01

    Dan Myrbeck
Ja, tänk om det blir

Inkramad kreativitet

2016-11-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, ibland kan ramar vara bra att ha. Bra och tänkvärt diktat!
2016-11-30

  Ingrid Trolle
Du har en underbar
fantasi! Det är så
roligt att läsa dina
texter. :)
2016-11-30

  Popangelov VIP
He he... så bra!
2016-11-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP
den mysiga dam i låda får mig le på hela dagen! Tack så mycket Connie.
du är fantastisk!
och fantasifull!

2016-11-30

    ej medlem längre
Ja det är bra att ha ramar så man inte irrar omkring i det okända!
Din kreativitet är verkligen fantastisk!
Och fantasifull!
2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie