Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sladdarna är felkopplade i hjärnan

Staffan var en stalledräng
hos bonde söker fru
där vaktar han fålarna fem
när natten går tunga fjät
runt gård och stuga
i jultomtens verkstad
sen kommer Adam och sjunger
sin Adams julsång
sen kysser bonden blivande frun
och hela TV 4 applåderar
för pålarna stod rakt ut
vaktades av de kvinnliga friarna
sen hamnade de i krubban

Godnatt




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-30 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson