Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite grått

 

 

Det var en gång så

Att ett mycket verkligt

Och nästan förutbestämbart snart strax

Hade kommit för att förnedra dem som inte ville

Vara med alla de andra

 

De andra som ansåg att

Man skulle vara fortsatt tafatt

Utsatt, sysselsatt

Och samtidigt åsidosatt

 

Allt detta längst ute

På en bräcklig gren




Fri vers av Andreas db Gustafsson
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-30 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson