Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boskapen Av ärtorna

Boskapen Av ärtorna
Och smågrisar på den lösa,
De går fett som
Smågrisar smågrisar,
de smågrisar
Redo för slakt,
Grisar gå tillsammans

Krokodil am kung och jag önskar,
allt jag ber liv; Det händer mig
Nu när så begärs;
Jag är den största förklädnad
men bäst av allt

Att sitta på terrassen
Jag ser hus mina drömmar,
Jag ger en rök fåglar
och jag promenerade i poesi
Idag ska jag vara en miljonär

Det är sant; enhet för att se
Jag kommer att vara en miljonär i dag;
Fools är de som arbetar;
djur fungerar inte
och bor i poesi av tiden;

De söker något i mitt öga
   något som fascinerar
något som avslöja sanningen
  men finner mörkret
Jag ändrar sina fotspår
rutinen och målet
Jag gör allt som står i strid
infernidade till liv
de söker något som läser
men jag läste instinkter
tarmarna och askan

Kvinnan sa på radion;
att de bästa sakerna i livet är det bästa av musik;
att höra att även de bästa
döda filosofer
kvar av arg gravar;

kvinna beslutat med en fras,
lycka pussel,
Det är allt som jazz
den lugna terrassen
Jag ser hus mina drömmar
och ge mer rök fåglar

Carlos Ac libera

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 348 gånger
Publicerad 2016-11-30 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor