Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tappat bort

Jag har tappat bort inloggningsuppgifterna till min dator
Kommer inte längre in
i min elektroniska själ
kan inte längre skriva ruset av mig
Efter en misslyckad fylla
Inte addera material till min putsade yta
Facebookuppdateringarna inte nåbara
Min mobil ligger i tusen bitar
Efter vredesutbrottet den kvällen
Du inte längre ville vara med mig

Numera är jag en icke människa
En sådan där kuf vars vägar aldrig korsar andras
En misslyckad person
Det tisslas och tasslas om
När hungriga munnar får slut på diskussionsämnen
Hur jag än erinrar mig bokstäver och siffror
Snurrar de runt planlöst
Jag rynkar pannan på bussen
Försöker att se onåbar ut

Jag har mist mina lösenord
Till mitt livs historia
Långt viktigare än nuets pockande
På min bristande uppmärksamhet
Jag saknar mobilens plingande
När något nytt skrivet har nått mig
Jag låter abstinensaktigt benen löpa
Följer cykelbanan ner mot torget
Rotlösare än jag någonsin har varit
Utan tillgång till min tröstande låtsasvärld




Fri vers (Prosapoesi) av valpen
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-01 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

valpen
valpen