Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
à la bonne heure


Om en mellanstor hund med en mellanstor hunds attityd

Dagens bidrag till avdelningen Ljud jag inte visste att jag har saknat:

Någon som går uppför trappan till det som
numera är enbart min mammas hus
och går in utan att knacka

Slänger fram en påse biskvier,
spiller på duken, säger "så var det med det"

Och så var det bra.




Fri vers av Ms Lovecraft
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-01 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ms Lovecraft
Ms Lovecraft