Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Kapar ni den hemliga spaningsgruppen får ni problem"


Själen lyser ur ögonen.

Den utspelar sig i närheten av andra
och vi ser, vill ha mer sitter o väntar
med spänning vem hon är en simpel
spanare eller något mer mycket mer.

"Kom ner när jag skrev"

-Nä! Nu blev det töntigt, tänkte hon.
-Hur ska jag berätta?
-Ser jag en tår i ditt öga?
-Ja! Far det är svårt.

Utställningen är en spegling liv.

Handlingen en kvinna som ung
blev på något sätt med i grupp
spaningsmänniskor eller andra.

Hemlig för utomstående personer.

Så hemlig att ingen skulle misstänka
dessa så kallade 80-tals hemmafruar
det skulle bli svårt hårt sedan hägrade
en stor summa pengar och...Oj då, nu
blev det visst fel manus jag läste från.

Hm, spaningsgruppen...

Vem var hon? Kanske något annat
något större, mycket större än så.

För vem lyssnade hon på?
Utställningen..
Ja, följ med in i hennes resa
se o upplev den genom tiden
för vem säger hur, anden är?

Ryms den i kroppen "astralkroppen"

Den ser vi ju, eller?....

Förstå, lämna henne ifred!


Det är utställningen man ska ta på.







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-01 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP