Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adventskalender

Äntligen 1:a advent.

Detta år var det vår Pher som hade fått utforma den gamla kära Funningekalendern.

Med mycken möda och stort besvär hade han knepat och knåpat i sitt anletes svett.

Till och med rektor Mårtensson tyckte den såg snygg ut.

Dessvärre hade kalendern bara 10 luckor...han hade ju inte flera fingrar stackarn...




Fri vers av Håkan B Andersson
Läst 359 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-01 14:15



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Kan bli tragikomiskt inom det begränsade spektret, vare sig det gäller vuxna eller barn, Aspberger eller utbrändhet. Tänker på att det kanske inte är så självklart att Hertsövägen leder till Hertsön alla gånger för då skulle ju Vintergatan leda till Vintern, och ibland har man inte förmåga att ta in fler dagar i en månad, speciellt inte i krävande, kvävande december.
2017-01-12

    Märkligheten
Efter att ha arbetat inom skolan så "känner" jag några Pher. Och jag får en sorgsen klump i magen.? Må det gå dem gott. Må de bli Lyckligt kära!
2016-12-15

  Zandor
Kan se "vår Pher" framför mig. Håret står åt alla håll. Kinderna är röda. Blicken som söker bekräftelse hos den annars så stränge rektorn.
2016-12-02

    Bo Malte
Men han menar ju så väl...
2016-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Håkan B Andersson