Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repris

Solen över ängarna nu värmer tyst min själ,
höstens kalla vindar drar nu in.
Doften av ett multnat löv, ett avsked likaväl,
som början på den tid som är min.

Det finns ett hopp, som leder mig,
att vintern inte fryser allt till is.
Att våren finns, och visar sig,
på andra sidan mörkret, till repris.




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-01 17:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vädret liksom vintern hård
ändå kan du om språkets vård
ta och vända liksom väder
starka o brokiga kläder
kroppens liksom själens gård
2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP