Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrollen

Vi rör oss tyst i snäva cirklar
smyger mjukt och håller andan

Varje rörelse
noga
avvägd

Vi viskar tyst i skymningen
andlöst, ljudlöst, spårlöst.

För att inte
väcka
monstret

Minsta motstånd, minsta vink å mesta möjliga tystnad
Monstret stretar under ytan, morrar hotfullt, klafsar hårt.
Ingen väcker, ingen vacker syn och ingen vågar vakna.

Varje rörelse
noga
uttänkt

Björnen sover
Väck aldrig sanning som slumrar.
Verkligheten gör sig bäst på avstånd.





Fri vers av Ellåtta
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-01 19:24



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
En stark text där själutplånandet blir en räddning.
2016-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta