Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ljuset och glädjen vilar upp sig ibland

I hjärtat bor det värme som bara vill ut

För hur hårt du än faller så finns det alltid

Någon som finns och vill stötta

När mörkret känns totalt och utan slut

Snälla kom då ihåg det är bara en stilla plats

Där ljuset och glädjen vilar upp sig ibland

För att kunna värma hjärtat när det gråter

Ensamheten kan kännas lika stort som universum

Men så länge någon sänder dig en tanke

Så är du aldrig riktigt ensam med din sorg 

Och jag är säker på att om du bara vågar tro

Så kommer det en dag förbi en varm vind

Som torkar tårarna och värmer din själ

För att sedan varsamt omge dig med ljusets värme




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-01 22:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fina tankebanor .)
2016-12-05

  Millner VIP
Ensamheten kan kännas lika stort (stor) som universum
2016-12-03

    Dan Myrbeck
Vackert o tänkvärt!
2016-12-02

  Marita Ohlquist VIP
"En stilla plats där ljuset och glädjen vilar upp sig ibland"

Fin trösterik formulering!
2016-12-02

  Ingrid Trolle
Vackra generösa tankar
som vill läka alla sår
2016-12-01

  Ida-Marianne
Sköna tankar om dem som sänder dig en tanke...
Skickar dig en kram för de vackra orden!
2016-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP