Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig himlen

 

 

 

Ge mig himlen

ge mig de tindrande

stjärnorna

-

jag vill ha dem Nu

därför var min källare tömd

och jag

-

sitter fastbunden här

i karmstolen

på det spruckna cementgolvet

fullständigt naken

men ännu

-

kan jag höra ekot

av deras järnskodda klackar

om nätterna

-

och

de avlägsna skriken

från Guantanamos tortyrkamrar

håller mig vaken

-

om natten natten natten natten natten

den Heliga natten

 

Ge mig himlen

ge mig de tindrande

stjärnorna

-

jag vill ha dem Nu!

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-12-02 17:55

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minona
Denna berör mig mycket stark. Du skriver fantastiskt

2018-04-04

  Karina"Kia"
Du skriver ur fångarna Guantanamos fånglägers tänk...snyggt!
2017-03-03

  Ingrid Trolle
Oerhört starkt och
berörande
2017-02-10

    ej medlem längre
En stark, vacker och smärtsam text som jag tar till mitt hjärta.
2016-12-02

  Bengt H VIP
Uppenbarelse i det uppenbara.
2016-12-02

    ej medlem längre
stjärnornas blinkande svärm
lyser dig när du ber himlen
att skriken från tortyren
ska sluta plåga natten
och att ekot från järnskodda klackar
ska slockna i ljuset från gryningen

Och det NU!!!

Använd det magiska nuet i yogan :)

Det är lätt att bli engagerad i en så
bildrik text
2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP