Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - vi pyntar


vi pyntar så fint
inför julens firande
katten bryr sig ej




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-02 19:53



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Katten är nog vis.
2016-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP