Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting i denna dikt att förlåta

Ingenting i denna dikt att förlåta

Det finns inget
i denna dikt
vad får dem att förlåta
Det finns inget att göra idag.
Det finns inget i denna dikt
det ger förlåtelse
Det finns inga dikter på gång,
Det finns inget sätt att påverka
Det finns inga ord i denna dikt att väcka,
giriga hjärta
Det finns inget i detta uttalande som gör att du gråter,
Det finns inget att göra idag.
Det finns inget i denna text som upprätthåller sorg,
Det finns inget i denna dikt,
slutar despot,
och demonen överlever de levande som läser!
spela en dag i min trädgård.
Det finns inget idag som du kan göra.
och förlorades i galenskap.
Den brutala och irrationella galenskapen,
jargongivån.
Förlorat som skräp och lera av världen.
Det finns inget i denna dikt
vem förlåter
Det finns inget idag som du kan göra.


Carlos Ac libera

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 336 gånger
Publicerad 2016-12-03 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor