Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 3.12-16

Solnedgång
bländande ljuspunkter
fönsterreflexer




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-03 07:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Du är bra på Haiku, Gunnel, att med några få ord förmedla det som är!
2016-12-04

  Anya VIP
Jaa vi har också reflexer i vardagsrummet...härligt att man ser solen en kort stund. nu är den på väg ner bakom berget igen. Ska man få lite sol i ansiktet måste man ut på förmiddagen. Egentligen skulle man gå ut, men idag blev det inte.
Bra iakttagelser du gör.
2016-12-03

  limerick
Lysande iakttagelse!
2016-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP