Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=QvYT0G_OrvI


Det bara blev så.

Idéers är som en valnöt på hösten slår dig i huvudet när förvänta dig den minst.


Måttstockar med åren,
Starka stugor till dig med värdighet
En i taget ord för ord.




Bunden vers (Haiku) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-03 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP