Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grekiskans eléne betyder strålande, lysande eller fackla


Sköna Helena

Din yttre skönhet

kommer och går

medans din inre

skönhet består




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-03 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP