Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yttrandefriheten säger att alla får tycka som de vill

Tack yttrandefrihet för att du står
upp för mig & för alla som tror på dig
att du retar många vet vi & att du är
hatad bland politiker märks klart
det är så synligt så helt uppenbart!
man ska följa efter deras sagda åsikter
ledas fram i livets spår år efter år...
den politiska korrektheten sitter djupt
den som inte gillar den blir utsatt
trakasserad utfrysen & mobbad
självgodheten lyser arrogansen total
hos de som talar om hur man ska tycka!
ingen äger rätten att sätta munkavle
på yttrandefriheten i vårt avlånga land
den är ständigt en fara för de korrekta
för den älskar att gå utanför ram & mall
så till alla som försöker lägga lock på friheten
lycka till i era försök ty det kommer aldrig gå
yttrandefriheten trycker ständigt på!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-12-06 10:48



Bookmark and Share


    lydriket
Bra text.

Idag anses allt mer falla inom HMF-lagens utvidgade rågångar, så även vetenskapligt väl underbyggda utsagor.

Från yttrandefrihet till blasfemilagar. Sverige kan bättre än så.

I mörker frodas obskuranter.
2021-12-15

  AiA Maria den fria

Tack!

Fria ords värde
avgörande att värna!
2021-12-13

  Solstrale VIP
Ja bad dessa uttrandefrihetens motståndare ägnar sig åt är förtryckarfrihet och tyckarfrihet! Vilket många blandar ihop! Dina rader behövs och är välkomna! Tack för "du ryter så bra!"
2021-12-13

  Monika A Mirsch VIP
Väl rutet, gillar speciellt: "självgodheten lyser arrogansen total"
applåd för: "Tack yttrandefrihet för att du står
upp för mig..."
Tack mare!
2021-12-10

  Bibbi VIP
Tack för yttrandefriheten!
2021-12-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP